Whitevision

Al sinds de oprichting in 2005 door Frank de Wit heb ik een verregaande relatie met WhiteVision, waar ik het complete portfolio (scan, herken en document verwerkingsprocessen) heb gebouwd; deze software geschreven in C#.NET en heeft een installbase van meer dan 700 bedrijven (15.000 gebruikers).  In deze markt moet je diepgaande kennis hebben van de administratieve en boekhoudkundige principes van alle pakketten waar we een koppeling mee hebben; AFAS, Navision, BouwWorks, BouwOffice, Kraan, BettyBlocks, SAPB1, en zo verder.

Kennisgebieden: C#.NET, VB.NET, ASP, Entity Framework, webservices, SOAP, SQL Server. Administratieve en boekhoudkundige processen.

Euphoria-IT / Cabman

Naast deze grote opdrachtgever werk ik op dit moment ook voor Euphoria-IT, voor het onderhoud op de in Delphi geschreven Cabman Centrale applicatie. Daar werk ik wekelijks nauw samen met de support afdeling bij het oplossen van allerhande vragen voor hun klanten.

Kennisgebieden: Delphi, Firebird (Interbase), webservices. Interactie met diverse aanbieders. Kennis van de taxi-branche.

Smurfit-Kappa

Voor Smurfit-Kappa ben ik ingesprongen op hun behoefte aan onderhoud en support op een interne webapplicatie.

Gevelscan

Voor Gevelscan heb ik een applicatie ontwikkeld om professionele Infrarood camera’s geautomatiseerd uit te lezen en de foto’s bewerkt te publiceren op een webportal voor gemeenten en overheden.

Kennisgebieden: Delphi en C.NET, C++, Flir IR camera’s

Document Management

In samenwerking met WhiteVision heb ik een compleet Digitaal Archief gebouwd. In deze applicatie archiveren we facturen, pakbonnen, rittenstaten, dagstaten, aanvragen en post. Oplossingen voor transportondernemingen, verzekeringskantoren en elke organisatie die een administratie heeft!

Meer informatie op aanvraag.

Kijk voor een volledig resumé op mijn linkedin pagina